Stiinta & Tehnologie

#iPhone 5S #lansare iPhone #apple #iphone #iphone 5c

Apple iPhone 5S si 5C se lanseaza pe 10 septembrie

Apple este gata sa isi lanseze urmatoarea generatie de telefoane iPhone saptamana viitoare, pe 10 septembrie. Compania americana a trimis invitatii oficiale catre un eveniment ce va avea loc in campusul Apple din Cupertino, insotite de mesajul "This should brighten everyone's day" (n.r- Acest lucru ar trebui sa lumineze ziua tuturor).

Potrivit The Verge, Apple ar urma sa lanseze unul sau poate chiar doua modele de smartphone, intens vehiculate in ultimele doua luni: iPhone 5S si versiunea low-cost iPhone 5C.

Primul vine cu cateva noutati fata de actuala generatie, cum sunt senzorul de amprenta digitala, camera foto de 12 sau 13 megapixeli cu blitz dual-LED si o culoare aurie. Cel de-al doilea model, iPhone 5C, telefonul cu carcasa din plastic, ar putea fi surpriza pregatita pentru evenimentul de saptamana viitoare.

Zvonurile de pana acum spun ca el vine intr-o paleta larga de culori, are aceleasi dimensiuni ca iPhone 5 si o camera foto de 8 megapixeli.

Sursa foto: gsmarena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea