Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone 4 #steve jobs

Apple apara iPhone 4: "Toata lumea are slabiciuni"

In seara de vineri, 16 iunie 2010 s-a desfasurat conferinta de presa Apple, cea in care CEO-ul Steve Jobs a anuntat planurile viitoare pentru iPhone 4 si modalitati de remediere a semnalului defectuos al terminalului.

Totusi, spre surprinderea celor prezenti, Steve Jobs a declarat ca de fapt in ceea ce priveste semnalul si antena nu exista probleme majore si ca in definitiv, toate telefoanele au pucte slabe. "Nu exista telefon perfect, iar problema antenei a devenit atat de mare din cauza presei", a declarat CEO-ul Apple, Steve Jobs.

In cadrul aceleiasi conferinte, presedintele companiei americane a mai declarat ca doar 0,5% dintre utilizatori s-au plans de probleme cu antena si ca o alta deficienta la care se lucreaza in prezent este senzorul de proximitate al iPhone 4. Problema semnalului va fi remedianta printr-un update care va fi lansat de Apple. Ca recompensa , toti utilizatorii terminalului vor primi gratuit cate o carcasa pentru telefonul lor. Steve Jobs a tinut sa precizeze ca s-a luat aceasta decizie pentru ca Apple isi respecta fanii si nu pentru ca iPhone-ul a prezentat cateva probleme.  

Steve Jobs a mai declarat ca recall -ul zvonit de presa de specialitate nu se va intampla, dar ca totusi cei care doresc sa inapoieze telefonul o pot face in maximum 30 de zile si vor primi inapoi intreaga suma platita. Altfel, urmatoarea transa de iPhone-uri se va lansa la sfarsitul lunii iulie, impreuna cu varianta pe alb a telefonului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea