Stiinta & Tehnologie

#apple #Galaxy Nexus HSPA+ #amanare vanzare #vanzare Galaxy Nexus HSPA+ #Galaxy Nexus

Apple a reusit sa amane vanzarea Galaxy Nexus HSPA+

Cu ajutorul unui tribunal din SUA, Apple a reusit sa amane vanzarea Galaxy Nexus HSPA+. Compania a depus o garantie de 96 milioane dolari pentru a-si apara patentul despre care spune ca este incalcat de Google.

Galaxy Nexus HSPA+, primul smartphone cu Android 4.1 Jelly Bean, ar putea suferi o intarziere cauzata de incalcarea unui patent Apple.

Patentul incalcat de Google vizeaza modul de cautare universala, folosit de Google Voice Search in noua versiune de Android, potrivit PhoneArena.com.

Apple sustine ca Google a incalcat patentul Siri 604 ce vizeaza cautarea universala, iar Galaxy Nexus HSPA+, produs de Samsung, nu mai este disponibil in magazinul Google Play: pagina in cauza afiseaza mesajul "Coming Soon".

Google lucreaza in prezent la un update pentru Android Jelly Bean, care va reduce cautarea universala prin control vocal doar la cautare online. Aceasta modificare va permite vanzarea telefonului pana cand disputa legata de patent va fi rezolvata.


Sursa foto: Slashgear.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea