Stiinta & Tehnologie

# aparat ultrasunet #ultrasunet #soareci

Aparat cu ultrasunete pentru soareci

Un aparat ultrasunete soareci cu baterii poate fi utilizat in spatii rezidentiale fara a fi vazut sau chiar in spatii exterioare. Aparatul ultrasunete soareci nu creeaza dependenta rozatoarelor timp indelungat. Dispozitivul este economic deoarece functioneaza cu baterii. Modelul de aparat ultrasunete soareci cu baterii este complet silentios, fiind un model din gama aparatelor cu ultrasunete cu cea mai recenta tehnologie unica.

Acum acest dispozitiv de prima clasa, care este la fel de eficient si la exterior, poate fi folosit fara restrictii in spatiile rezidentiale. Algoritmul de radiatii ultrasunete a fost optimizat, ceea ce a facut posibila cresterea eficientei impotriva soarecilor si a altor rozatoare. Puterea aparatului este marita, iar acest lucru este remarcabil mai ales in incaperile mici. Dupa amplasarea aparatului ultrasunete soareci cu baterii, rozatoarele isi parasesc adaposturile inca din primele zile ale functionarii.

Domenii de utilizare

Dispozitivul poate functiona atat dintr-o retea de alimentare cu energie electrica stationara, cat si cu ajutorul bateriilor, putand fi utilizat eficient chiar si in incaperile in care nu este furnizata energie electrica sau in care exista intreruperi frecvente. Este, de asemenea, posibil sa se utilizeze atat intern, cat si extern, in aer liber. Acest dispozitiv unic poate proteja in mod fiabil casa sau ferma de impactul micilor daunatori: sobolani, soareci etc.

Caracteristici aparat ultrasunete soareci cu baterii

Dispozitivul este eficient pentru o suprafata de 550, poate fi utilizat cu usurinta atat in zone mari, cat si in incaperi mici, rozatoarele parasind habitatul existent in primele zile de la amplasarea dispozitivului. Functioneaza numai in gama ultrasonica, deci este absolut silentios. Noul model de aparat ultrasunete soareci, este echipat cu un nou emitator, care functioneaza complet silentios si este potrivit pentru utilizare in spatii rezidentiale.

Modelul economic de aparat ultrasunete soareci cu baterii, mentine o durata de viata acceptabila a bateriei de pana la 3 saptamani cu functionare continua. In functie de calitatea si capacitatea bateriilor, acesta poate intra intr-un mod economic cu putere redusa.

Aparatul ultrasunete soareci cu baterii nu este perceput de urechea umana, dar capteaza perfect urechile rozatoarelor. Frecventa vibratiilor cu ultrasunete se schimba in mod constant in conformitate cu un algoritm special care a fost dezvoltat pentru linia de aparate ultrasunete soareci cu baterii. Aceste vibratii afecteaza sistemul nervos al rozatoarelor, provocandu-le un sentiment de pericol constant si inducandu-le panica. Drept urmare, dupa cateva zile de la montarea dispozitivului, rozatoarele incep sa iasa din adaposturi pentru a fugi, iar dupa aproape doua saptamani toate rozatoarele vor parasi zona de locuit.

Va asteptam in magazinul nostru www.ImpotrivaDaunatorilor.ro pentru a vizualiza toata gama de aparate pentru alungarea rozatoarelor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea