Stiinta & Tehnologie

Apar zvonurile despre Sony Ericsson XPERIA X5

E cazul ca fiecare fan Sony Ericsson sa inhaleze aer si sa respire adanc. Totul este doar un zvon si nimic nu este inca sigur, aceasta veste ar fi mult prea imbucuratoare pentru fiecare dintre noi...

Chiar si asa nu putem sa nu ne bucuram cand vedeam asemenea vesti. Se pare ca modelul Sony Ericsson XPERIA X5 a rasarit pe internet si vine cu tot cu imagini.

Unde-s restul?

OK, perfect, dar hai sa o luam logic. Este cazul sa ne ambalam? Pana la urma primul XPERIA din serie, X1 inca nu a aparut pe piata, iar cel mai devreme va fi lansat in luna septembrie a acestui an.

In al doilea rand X5 e mult. Ce s-a intamplat cu restul de terminale ca XPERIA X2 , X3 si X4? Este adevarat ca in urma cu ceva timp, internetul era gazda unui videoclip cu un terminal nou Sony Ericsson cu interfata tactila si mai mult, modelul era neidentificat. Daca acela este unul din celalalte X-uri ramase, ramane de vazut.

In caz ca e pe bune

Daca zvonurile rasarite cu noul XPERIA X5 sunt adevarate, inseamna ca cei de la Sony Ericsson au fost de-a dreptul neglijenti pentru ca asa forteaza mana celor de la Nokia care lanseaza terminale pe banda in ultima vreme.

Totusi, daca compania suedezo-japoneza chiar va livra acest terminal, X5-ul va avea o camera foto de 8 megapixeli cu autofocus si flash Xenon, asemenea recent lansatului C905, memorie interna de 8 GB plus slot microSD pentru upgrade, ecran tactil de 3,2 inch si va suporta Wi-fi.





Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea