Stiinta & Tehnologie

#vertu #ascent x #candy-bar

Apar primele imagini cu Vertu Ascent X

Vertu, subsidiarul Nokia "vinovat" de telefoanele mobile de lux ale producatorului finlandez, se pregateste de lansarea unei noi colectii de terminale.

Denumite oficial Ascent X , acesta au fost recent aprobate de FCC-ul american (Federal Communications Commission).

Specificatii tehnice

Prima imagine a unui telefon Vertu Ascent X a aparut si ea pe internet, astfel, asemenea altor modele ale producatorului si cele din noua colectie vor fi candy-bar -uri. Printre specificatiile dispozitivelor se numara ecranul de 2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

Modelele din seria Ascent X se pot mandri si cu functii aGPS, adica probabil si receptor GPS sau functii e-mail. Pe langa toate acestea, modelului nu ii va lipsi nici Bluetooth-ul, iar maximul de conectivitate va fi 3G. Terminalele Vertu Ascent X vor fi compatibile quad-band GSM 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz si quad-band UMTS/HSUPA 800 / 850 / 1900 / 2100 MHz.

Alte detalii


Totusi, Vertu a inclus si o premiera pentru noile modele ale companiei. Pe langa camera foto de 5 MP, noile telefoane vor dispune si de flash LED. Este posibil ca obiectivul foto sa vina si cu autofocus, dar acest detaliu nu a fost confirmat.

Memoria interna a telefonului este de 32 GB si nu se stie daca va suporta marirea spatiului de stocare. Data exacta a lansarii pe piata nu este cunoscuta si nici pretul la care eventualii doritori ar putea sa il achizitioneze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea