Stiinta & Tehnologie

#android #spica #galaxy light #samsung

Apar noi detalii despre Samsung I5700 Spica

Primele informatii referitoare la Samsung class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ spica " title="spica">Spica au aparut in luna septembrie 2009, iar modelul era cunoscut atunci sub numele de Samsung Galaxy Lite.

Se pare ca producatorul coreean de telefoane mobile pregateste lansarea pe piata a modelului in noiembrie 2009.

Specificatii tehnice

Samsung Spica este un terminal ceva mai compact decat modelul original, acesta masurand 111,5 x 52,6 x 12,9 mm, dar altfel, telefonul dispune de un ecran de 3 inch si rezolutia WQVGA de 480 x 270 px. Modelul va fi compatibil cu retele HSDPA si va rula sistemul de operare, Android ( Donut ).

Specificatiile tehnice ale lui Spica sunt asemanatoare cu ale prototipului Bigfoot, terminal care a ajuns pe Internet in aceelasi timp cu Galaxy Lite. Spica va dispune de o camera foto de doar 3 MP cu autofocus, 100 MB memorie interna si slot pentru card compatibil microSD, iar telefonul va avea o baterie standard de 1500 mAh. Totodata, Samsung Spica va avea conectivitate Wi-fi, Bleutooth si USB 2.0, va avea receptor GPS, busola digitala, functii aGPS si accelerometru cu senzori de auto-rotatie.

Alte detalii

Procesorul noului telefon mobil este la fel de puternic ca a lui Samsung Omnia II , un model de 800 Mhz. Totodata, terminalul va veni cu interfata de utilizator proprietara Samsung, TouchWiz.

Desi nu se stie data exacta a lansarii lui, se preconizeaza ca Samsung Spica va fi disponibil pe piata europeana din luna noiembrie 2009, iar pretul terminalului nu va depasi suma de 350 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea