Stiinta & Tehnologie

#nokia #smartphone # nokia lumia 900 # windows phone tango

Apar noi detalii despre Nokia Lumia 900

Nokia Lumia 900, urmasul lui Lumia 800, ar putea fi lansat anul viitor, potrivit celor mai recente informatii aparute pe internet. Pana in acest moment nu se stiu foarte multe lucruri legate de Lumia 900, dar existenta lui a fost confirmata prin intermediul unei aplicatii care "tradat" faptul ca software-ul a fost rulat pe un prototip al urmatorului smartphone Nokia, scrie GSMArena.

Cele mai interesante zvonuri legate de Nokia Lumia 900 spun ca device-ul ar putea avea un ecran de 4,3 inci ClearBlack AMOLED si RAM de 1GB, procesor de 1,4GHz single core si o camera foto de 8MP (Carl Zeiss). Se mai spune ca Nokia 900 va beneficia de functie NFC ( Near Field Communication ), Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4 .0 cu A2DP si va fi disponibil in doua variante, de 16 si 32GB.

Nokia Lumia 900 ar putea avea si un "frate" mai mic, denumit Nokia Champagne, care va rula tot sistemul de operare Windows Phone . De departe, insa, cel mai important zvon legat de Nokia Lumia 900 este ca ar putea fi primul smartphone care va veni cu urmatorul firmware update al sistemului de operare mobil, Windows Phone Tango.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea