Stiinta & Tehnologie

#android #ally #lg

Apar detaliile oficiale despre LG Ally

Coreenii de la LG pregatesc lansarea oficiala unui nou telefon mobil care ruleaza sistemul de operare al celor de la Google si care poarta numele de Ally .

Modelul este un terminal care va fi disponibil in Statele Unite ale Americii, dar nu se stie daca va putea fi achizitionat si in Europa.

Specificatii tehnice

Noul LG Ally este un slider care vine echipat cu un ecran sensibil la atingere de 3,2 inch cu suport multi-touch . Modelul mai dispune de tastatura fizica QWERTY completa, dar trasatura lui principala este sistemul de operare Android si accesul catre cele 38.000 de aplicatii din Android Market . Altfel, la capitolul conectivitate, LG Ally se prezinta destul de bine, fiind dotat cu Bluetooth versiunea 2.1, protocol Wi-Fi n si suporta marirera spatiului de stocare cu maxim 16 GB printr-un card microSD. Printre specificatiile tehnice ale telefonului se numara si camera foto cu 3.2 MP care are zoom digital de 4x, si editor de imagine incorporat. Lista de specificatii nu spune nimic de flash LED sau autofocus. Din pacate lista detaliilor se opreste aici.

Alte detalii

La bordul telefonului mai exista si un receptor S-GPS pentru navigare. LG Ally va fi distribuit in Statele Unite ale Americii din data de 20 mai 2010 prin operatorul de telefonie mobila Verizon .

Modelul va costa in jur 100 USD la abonament de doi ani. Din pacate, reprezententii LG nu au declarat daca Ally va fi disponibil si in Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea