Stiinta & Tehnologie

#motorola morrison #android #qwerty #slider #entry-level

Apar detaliile despre Motorola Morrison

Motorola planuieste sa lanseze in 2009, cel putin doua telefoane care ruleaza sistemul de operare Android.

Modelul Morrison este primul terminal aparut pe Internet, alaturi de Sholes.

Specificatii tehnice

Noile informatii despre motorola morrison indica faptul ca telefonul mobil va fi unul ieftin. Modelul va avea un procesor Qualcomm de 528 MHz asemenea lui HTC Google G1 si 256 MB memorie RAM, plus 512 MB memorie flash .

Ecranul telefonului va avea o rezolutie HVGA de 320 x 480 px, suport pentru card microSDHC, iar utilizatorii vor putea mari spatiul de stocare pana la 32 GB. Terminalul va avea si anumite functii de accelerometru, magnetometru, senzor de proximitate si lumina. Totusi, spre deosebire de modelul HTC Google G1, Motorola Morrison va dispune de o camera foto de 5 MP cu autofocus si functii de white balance, geo-tagging si capacitatea de a face inregistrari video .

Alte detalii

La capitolul conectivitate, pe langa posibilele Bluetooth si USB, Morrison va dispune si de receptor GPS, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Primele informatii despre Motorola Morrison au aparut pe Internet in luna iulie si prezentau un slider cu tastatura fizica QWERTY completa.

Se zvoneste ca modelul Motorola Morrison cu Android se va lansa in data de 21 octombrie 2009 si ca va costa mai putin de 100 USD la un abonament facut pe doi ani. Tarile in care se va lansa si pretul modelului nu au fost inca dezvaluite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea