Stiinta & Tehnologie

#android #smartphone #sistem de operare #tableta #aplicatii android # android kitkat

Android KitKat vine cu aplicatii noi

Google a dezvaluit numele noului sistem de operare Android, versiunea 4.4 KitKat, in urma cu o luna, insa abia ieri au aparut mai multe imagini cu acesta.

Potrivit GSM Arena, cele mai multe update-uri la popularul sistem de operare se afla la interior, ceea ce inseamna ca nu sunt vizibile, insa exista si cateva noutati care se pot observa cu ochiul liber, intre care interfata camerei foto care a primit un update.



Capturile ajunse pe internet sunt putin mai vechi, intrucat, in soft, se observa ca apare numele Key Lime Pie, vehiculat intens in mediul online inainte de lansare, in loc de actualul KitKat. Astfel, utilizatorii smartphone-urilor echipate cu noul Android 4.4 vor putea face plati wireless prin NFC, iar prin Miracast vor putea sa proiecte ecranul telefonului catre un TV dedicat.



In plus, Android KitKat vine si cu doua aplicatii nou-noute: Drive si Keep. Prima ofera acces la documentele din Google Drive, iar cea de-a doua este utila pentru a lua notite.


Android 4.4 KitKat ar putea ajunge pe smartphone-urile utilizatorilor chiar de luna aceasta, odata cu lansarea lui Nexus 5.

Sursa foto: pcauthority.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea