Stiinta & Tehnologie

#motor #alfa romeo #propulsor #salonul auto de la geneva #gloria #patru locuri

Alfa Romeo prezinta la Geneva conceptul Gloria

Conceptul Alfa Romeo Gloria va fi expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva (7-17 martie 2013). Gloria este un concept cu patru locuri, dezvoltat de studentii Institutului de Design European din Torino in colaborare cu Fiat si Chrysler, el urmand sa pregateasca terenul pentru lansarea unui model de serie destinat pietelor din Asia si SUA.

"Le-am cerut studentilor IED sa ne ofere viziunea lor asupra unei berline Alfa Romeo. De-a lungul intregului proces de dezvoltare am discutat si am oferit indicatii pana cand am obtinut maximul creativitatii lor. Rezultatul a fost stimulant si de un nivel profesional optim", a declarat Lorenzo Ramaciotti, seful departamentului de design din cadrul Fiat si Chrysler.

Alfa Romeo Gloria masoara 4.700 milimetri inaltime, 1.930 milimetri latime si are o inaltime de 1.320 de milimetri. Sub capota, vehiculul va avea fie un propulsor de V8, fie un motor V6.

Mai multe detalii tehnice despre acest model vor fi anuntate in cazul evenimentului de la Geneva.

Sursa foto: autocar.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea