Stiinta & Tehnologie

#alfa romeo mi.to #masina gay 2009

Alfa Romeo Mi.To e "Masina gay a anului 2009"

Homosexualii francezi au ales, pentru al patrulea an consecutiv, Gay Car of the Year . Alfa Mi.To l-a batut in finala pe VW Scirocco.

Organizatia franceza Ledorga a publicat in acest weekend rezultatele finale ale competitiei "Gay Car of the Year", pe care homosexualii din Hexagon o organizeaza la inceputul fiecarui an.

Marele invingator al anului 2009 in ineditul concurs este alfa romeo mi.to, modelul italiana de clasa mica reusind sa adune 82 de puncte, cu 11 mai multe decat modelul clasat pe al doilea loc la final, Volkswagen Scirocco .

Pe ultima pozitie a podiumului a venit un alt model italian , Lancia Delta, care a strans 60 de puncte.

Premiul acordat de homosexualii europeni ramane astfel la italieni pentru al treilea an consecutiv, dupa ce in 2008 acesta i-a revenit lui Fiat 500, iar in 2007 a intrat de asemenea in curtea Alfa Romeo, modelul Spider fiind cel premiat la acea vreme.

In primul an in care organizatia franceza a organizat competitia, 2006, marele castigator a fost Aston Martin DB9 Volante

Cititi continuarea pe Ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea