Stiinta & Tehnologie

Alfa Romeo Brera S

Alfa Romeo va pune in vanzare o varianta Brera “S”. Aceasta este dezvoltata de divizia de raceing a Prodrive, compania care a cumparat acum un an compania Jaguar de la Ford. Anuntul a fost facut de oficialii Prodrive, care au subliniat ca masinile Brera S vor fi construite special pentru piata din Mareaproduse doar 500 de modele Brera S, fiecare dintre acestea avand elemente diferite la interior sau exterior”, au declarat cei de la Prodrive.

Brera S va avea sub capota un propulsor de 2.2 litri care poate sa produca 185 de CP sau un motor mai mare, un V6 de 3.2 litri. Ambele motoare fiind consumatoare de benzina. Britanie. “Vor fi produse doar 500 de modele Brera S, fiecare dintre acestea avand elemente diferite la interior sau exterior”, au declarat cei de la Prodrive.

Colaborarea dintre Alfa Romeo si Prodrive nu incepe cu acest model. Cele doua companii au lucrat impreuna la sisteme de suspensie si directie. Pe de alta parte, cei de la Alfa Romeo sunt interesati de platforma cu tractiune pe puntea spate de care dispune Prodrive.

Prodrive are in palmares si alte versiuni sportive de masini de serie : Subaru si Aston Martin . In cazul Aston, Prodrive a facut din propulsorul de 4.2 litri al lui Vantage V8 un “monstru” capabil sa puna la dispozitia soferului 425 de CP.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea