Stiinta & Tehnologie

#dezmembrari auto #dezmembrari #auto

Ai avantaje pentru alegerea pieselor auto de la dezmembrari? Da, daca este vorba despre Wolcar

Am auzit cu totii despre practica alegerii pieselor auto de la centrele de dezmembrari. Sunt acestea atat de rentabile? Desigur, nu orice centru de acest gen poate oferi calitatea pieselor. Wolcar insa seteaza standarde in acest domeniu. Vorbim despre unul dintre cele mai mari si recunoscute centre de profil, din Craiova.

 

Iata un top al avantajelor pentru cei care aleg piesele auto dezmembrari Skoda Craiova de la Wolcar:

Preturi mai mici

Este de altfel unul din factorii ce cantaresc destul de mult. Fata de piesele noi, originale, cele de la dezmembrari sunt mai accesibile. Sa nu ignoram costurile per total. Atunci cand facem un calcul nu contorizam doar piesele necesare pentru schimbat, ci si mana de lucru. Asadar costurile pot fi destul de mari.

Fie ca este vorba de a imbunatati performanta unui autovehicul sau de revizii ori actiuni de inlocuiri de piese auto, este rentabila achizitia de la centrul de dezmembrari. Costurile pot fi per total cu pana la 80% mai mici fata de aceleasi piese OEM (Original Equipment Manufacturer) ori intre minim 20 si pana la 70% mai scazute fata de piesele aftermarket.

Compatibilitate perfecta privind tonul de culoare

Piesele de caroserie sunt un bun exemplu aici. Sunt acele componente ce necesita inlocuire destul de des, caci accidente, fie ele si minore, zgarie sau strica bara din fata sau spate. Costurile acestor interventii sunt cu atat mai  mari, cu cat nu ai cum sa gasesti componenta cu acel cod de culoare precum a masinii detinute. Iar vopsitul costa desul de mult.

Gasesti aici si piese mai rare

Pentru colectionarii de autovehicule mai vechi, in serii limitate, este destul de greu, daca nu chiar imposibil sa gaseasca unele piese. Un centru de dezmembrari Seat in Craiova poate fi o solutie in acest caz. In plus, cautarile pot fi efectuate si online, ceea ce reduce din timpul si energia alocate pentru a gasi piesele mult dorite.

Primesti garantii

Achizitiile de la Wolcar sunt sigure. Asta pentru ca inainte de a fi livrat un pachet cu piesa sau piesele auto dorite acestea sunt verificate pe bancul de lucru. Primesc garantie de 3 luni de zile.

In plus, pentru cei care locuiesc in zona pot solicita sa ridice coletul de la sediul Wolcar sau chiar si sa fie inlocuite piesele in cauza in cadrul service-ului cu acelasi nume. Pentru cei care nu stiu inca, Wolcar inseamna nu doar un furnizor de piese auto provenite din dezmembrari, ci si un service autorizat. De la diagnoze la interventii majore la motor sau chiptuning efectuat, cei interesati regasesc aici o lunga lista de optiuni privind serviciile prestate.

Altfel spus, de ce sa platesti mai mult pentru anumite piese ce pot fi gasite si la un click distanta? Piesele auto provenite de la dezmembrari au acelasi randament, sunt piesele originale pe care masina le are asa cum producatorul le-a montat din fabrica. Acestea sunt net superioare privind calitatea lor fata de cele de tip aftermarket.

Contact: wolcar@yahoo.ro

Sursa foto: vw-dezmembrari.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea