Stiinta & Tehnologie

#Windows Phone 8 #windows phone 7 #wp7

Afla de ce WP7 nu primeste upgrade la Windows Phone 8

Entuziasmul provocat de noile functii Windows Phone 8 a fost insotit de o mare dezamagire: telefoanele WP7 sau WP7.5 nu vor primi update-ul. Afla de ce WP7 nu primeste upgrade la Windows Phone 8 si ce va oferi Windows Phone 7.8.

Chiar daca cele doua sisteme de operare mobile arata similar, au fost concepute in mod complet diferit. Windows Phone 7 a fost conceput pe baza Windows CE (Windows Mobile), in timp ce Windows Phone 8 preia o mare parte din functionalitatea Windows 8 RT, scrie GSMArena.com.

Componentele hardware optimizate pentru Windows Phone 7 sau 7.5 nu vor oferi o experienta buna pentru utilizator cu Windows Phone 8, motiv pentru care Microsoft a decis sa nu faca upgrade-ul.

Cei care au cumparat un smartphone Windows Phone 7 in ultimele luni vor primi insa o noua versiune a sistemului de operare, Windows Phone 7.8, ce ofera acelasi ecran de start imbunatatit si alte functii ce pot fi preluate in mod simplu din WP8.

Iata primul clip de prezentare cu ecranul de start Windows Phone 7.8:




Sursa foto: Zdnet.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea