Stiinta & Tehnologie

#fotografii instant #transformare smartphone #captura video #polaroid #smartphone

Afla cum iti poti transforma smartphone-ul intr-un aparat Polaroid

Ti-e dor de vechile fotografii imprimate pe carton? Nu ai de ce sa fii nostalgic, chiar daca traiesti intr-o era digitala. Un nou dispozitiv inventat de o companie americana iti permite sa imprimi fotografiile capturate cu smartphone-ul direct pe suport de carton lucios, in stilul camerelor Polaroid.

Prynt, dispozitivul creat de o firma din San Francisco, este o mini-imprimanta foto ce se poate atasa smartphone-ului tiparind imaginile dorite in doar 30 de secunde. Spre deosebire de "stramosul" Polaroid, Prynt include in imaginile tiparite si un cod care, odata scanat cu telefonul, iti permite sa urmaresti filmuletele originale, in cazul in care imaginea este o captura video.

Noul dispozitiv urmeaza sa intre pe piata in luna august a acestui an, pretul estimativ fiind de 90 de euro. Pentru nostalgicii fotografiei imprimate, gadgetul va reprezenta cu siguranta cadoul perfect.

Sursa foto: dalymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea