Stiinta & Tehnologie

#windows phone #Windows Phone 8 #telefoane windows

Afla cat costa noile telefoane Windows Phone 8 Nokia si Samsung

Noile telefoane Windows Phone 8 au fost anuntate de Nokia fara detalii despre pret, dar Nokia Lumia 920 si Nokia Lumia 820 sunt deja disponibile pentru precomanda pe site-uri din Elvetia si Cehia. Afla cat costa noile Nokia Lumia, dar si primul telefon Samsung WP8, ATIV S.

Chiar daca preturile pentru noile telefoane Nokia si Samsung Windows Phone 8 nu au fost anuntate oficial, doua magazine online europene, Digitec.ch si Smarty.cz, ofera deja cele doua smartphone-uri la preturi similare.

In Elvetia, noul Nokia Lumia 920 va costa 620 euro, iar Nokia Lumia 820 va costa 529 euro. Preturile din Cehia sunt putin mai mici, de 610 euro pentru Lumia 920 si 508 euro pentru Lumia 820, potrivit PhoneArena.com.

Alaturi de cele doua telefoane Nokia WP8, cele doua magazine online europene au publicat si preturile pentru primul telefon Windows Phone 8 anuntat de Samsung la IFA 2012. Samsung ATIV S, in varianta de 16 GB, va costa 578 euro in Elvetia, iar in Cehia pretul anuntat este de 631 euro.

Sursa foto: Technobuffalo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea