Stiinta & Tehnologie

#hyundai #hyundai santa fe #pret Hyundai Santa Fe

Afla cat costa in Romania noul Hyundai Santa Fe!

Noul Hyundai Santa Fe va fi disponibil in Romania intr-o singura versiune de motorizare. SUV-ul sud-coreenilor va avea un pret de pornire de 39.587 de euro (TVA inclus).

Aceasta versiune presupune un propulsor diesel CRDi de 2,2 litri, capabil sa dezvolte 197 de cai putere. Noul Hyundai Santa Fe poate accelera la 100 km/h in 9,8 secunde, are un consum mediu de 6,1 litri la suta de kilometri si se poate lauda cu un nivel de emisii de CO2 de 147 g/km.

Hyundai intentioneaza sa ofere pe piata romaneasca si o versiune 2.0D a noului Santa Fe, ce dezvolta 150 cai putere si respecta normele Euro 6.

Cu prilejul lansarii, importatorul marcii Hyundai in Romania va comercializa o editie speciala a lui Santa Fe, botezata "Sante Fe unLimited", ce va contine printre altele sisteme ABS, EBD, TCS, ESP si BAS, sapte airbag-uri, conexiune Bluetooth cu recunoastere vocala si sistem de asistenta la urcarea si coborarea pantelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea