Stiinta & Tehnologie

#bugatti veyron #top #mclaren f1 #masini sport

Afla care este cea mai scumpa masina sport de strada

McLaren F1 ocupa prima pozitie intr-un clasament intocmit de Business Insider si care vizeaza cele mai scumpe masini sport de strada din lume, informeaza Adevarul.

McLaren F1 costa nu mai putin de 3,3 miloane de dolari. Motorul dezvolta 627 cai putere, masina putand atinge o viteza maxima de 371 km/h. De asemenea, McLaren F1 ajunge la 100 km/h in doar 3,1 secunde. Modelul a fost produs in perioda 1991-1998, pe piata fiind scoase la vanzare doar 100 de exemplare.

Urmatoarele locuri ale topului realizat de Business Insider sunt ocupate de Bugatti Veyron Super Sport ( 2,39 milioane de dolari), Lamborghini Reventon (1, 9 milioane de dolari ), Ferrari Enzo (1,9 milioane de dolari), Pagani Zonda F (1,9 milioane de dolari), Mercedes Benz SLR McLaren Roadster (1,7 milioane de dolari), Koenigsegg CCX (1,2 milioane de dolari).

Ultimele trei pozitii ale clasamentului revin urmatoarelor automobile: Porsche Carrera GT (un milion de dolari), Shelby Super Car Aero (806.000 de dolari) si Saleen S7 Twin Turbo (600.000 de dolari).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea