Stiinta & Tehnologie

#aplicatie stergere mesaje #stergere mesaje #stergere mesaje penibile #aplicatie #iphone

Adio, momente penibile! S-a inventat aplicatia care retrage mesajele jenante

Nu mai ai de ce sa lasi privirea in pamant dupa o noapte nebuna in care ai trimis SMS-uri si MMS-uri jenante tuturor cunoscutilor. Un grup de cercetatori din Seattle au pus la punct o aplicatie care iti permite sa retragi mesajele expediate in mod nedorit.

Aplicatia Strings iti permite sa retragi mesajele text sau fotografiile care te pun intr-o lumina proasta, nelasand nicio urma a acestui incident. In plus, daca prietenii tai vor sa salveze pozele sau filmuletele pe care le-ai trimis catre ei sunt nevoiti sa iti ceara acceptul.

Strings are insa doua mari dezavantaje. Poate fi descarcata doar pe iPhone, iar stergerea mesajelor din telefoanele catre care au fost expediate poate fi facuta doar daca si acestea au instalata aplicatia Strings.

Nu este insa singura aplicatie care te poate feri de momente penibile. "On Second Thougt" iti lasa un minut pentru a sterge un mesaj expediat din greseala, "Ansa" distruge mesajele dupa o anumita perioada, iar "Invisible Text" te lasa sa stergi un mesaj expediat doar daca acesta nu a fost citit pana atunci.

Sursa foto: trutower.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea