Stiinta & Tehnologie

#acer #windows mobile #android

Acer va lansa pana la 10 noi telefoane in 2010

Reprezentantii Acer au declarat ca anul urmator, in 2010, compania va lansa intre opt si zece noi telefoane mobile.

In plus, majoritatea terminalele pregatite vor rula sistemul de operare Android.

Planurile Acer

In anul care se incheie cei de la Acer au fost foarte productivi, lansat zece telefoane mobile atat pe piata locala, cat si pe cea globala. Dintre toate modelele prezentate, noua dintre ele se bazeaza pe sistemul de operare Windows Mobile si doar unul singur este dotat cu Android.

Ultimele noutati din tabara producatorului indica faptul ca cei de la Acer planifica sa lanseze inca zece modele de smartphone-uri, dar ca de aceasta data va exista un echilibru intre modelele cu Windows Mobile si cele cu Android. Telefonul mobil disponibil pe plan mondial este Acer Liquid , model care ruleaza Android. Noul Acer Liquid dispune de propria interfata de utilizator , masoara 115 x 62,5 x 12,5 mm si cantareste 135 de grame. Modelul este dotat cu un ecran sensibil la atingere de 3,5 inch cu rezolutie de 480 x 800 pixeli si este capabil sa afiseze pana la 265.000 de culori.

Detalii Acer Liquid

Terminalul vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8250 de 768 MHz, iar la capitolul conectivitate telefonul se prezinta foarte bine avand GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.1 cu A2DP, USB/miniUSB si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Camera foto din dotare este de 5 MP cu flash LED, autofocus si functii geo-tagging . Modelul dispune si de player muzical si video, ofera acces direct la Facebook si Flickr si suporta suita de Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint , OneNote, PDF viewer).

Acer Liquid va fi disponibil in trei variante de culori, alb, negru si rosu si se va lansa pe piata la sfarsitul lunii noiembrie sau inceputului lui decembrie 2009. Din pacate nu se stie data la care telefonul va ajunge pe piata autohtona si la ce pret va putea fi achizitionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea