Stiinta & Tehnologie

#accesorii gsm #persoane active #accesorii #gsm

Accesorii de elita pentru cei activi, de la GSMnet.ro – afla despre bratara fitness Samsung si alte gadget-uri pe care trebuie sa le ai

Multi cumpara tot ce e nou din ideea aproape obsesiva de a tine pasul cu moda. Cert este ca gadget-urile moderne atrag, dar sunt si utile. Spre exemplu gama de accesorii fitness vine in intampinarea celor care doresc sa compenseze stilul de viata sedentar si aleg sa faca scurte antrenamente indoor sau in aer liber.

 

O astfel de bratara marca Samsung este disponibila pe piata la un pret foarte atractiv. Cei interesati trebuie sa stie ca magazinul online GSMnet.ro dedicat acestei nise vine cu o oferta speciala. Aici se va gasi unul dintre cele mai bune preturi de pe piata.

Din lista de accesorii fitness Samsung bratara Galaxy Active este una dintre variantele cele mai populare. Este unisex si din punct de vedere estetic este compacta, atractiva si usor de utilizat, in plus, iti prezinta statisticile si informatiile esentiale. Designul a fost conceput special sa avantajeze la purtare si astfel materialul sau este durabil, dar si extrem de usor incat aproape ca nici nu simti ca o porti.

Avantaje:

  • Rezistenta la uzura, chiar si la apa.
  • Include notificari inteligente.
  • Analizeaza calitatea somnului.

Are garantie 12 luni si poate fi achizitionata direct din cadrul magazinului online GSMnet.ro. Ai 3 variante de culoare pentru ea – alb, negru si galben.

Gama sport-fitness Samsung, disponibila la GSMnet

Ceasul Bluetooth este de asemenea din gama gadget-urilor care fac furori. Un smartwatch care se pliaza pe preferinte sofisticate in ceea ce priveste design-ul vine tot de la Samsung. Discret si elegant, acesta se potriveste celor activi. Mai mult decat atat, acesta poate fi deopotriva si motivant.

Avantaje:

  • Detecteaza nivelul de stres, prin frecventa cardiaca anormala. Propune exercitii de respiratie ghidata astfel incat sa te relaxezi.
  • Permite gestionarea datelor cu privire la activitatea zilnica.
  • Poti folosi si functia care permite utilizarea de tastatura, sa raspunzi personalizat apelurilor pe care nu le poti prelua, cand telefonul nu iti este la indemana. Ramai conectat oricand in timpul antrenamentelor.

Ceasul Galaxy Watch Active, Fitness de la Samsung este regasit in oferta GSMnet.ro la un pret de doar 999 lei. Dar daca tot vorbim despre accesorii Samsung practice si convenabile ca pret atunci nu putem trece cu vederea handfree-urile Bluetooth. Poti alege castile, recomandate pentru orele de activitate fizica, pentru a asculta muzica sau a purta convorbiri telefonice. Prin miscari simple de prindere/desprindere poti prelua sau incheia apelurile. Sunt apreciate mai ales de catre cei care practica jogging-ul.

In aceeasi gama regasim insa si casca handsfree ce permite conectarea cu doua dispozitive. Are un design placut si functie de atenuare a zgomotului de fundal pentru a reda sunetele clare, perfecte. Totusi daca ai un stil clasic, vei aprecia mai de graba earbuds-uri. Poti gestiona apelurile sau muzica pe care o asculti, pe toata durata activitatilor de zi cu zi. Pot fi folosite pana la 6 ore. Au o forma ergonomica si se incarca in suportul special, direct la tine in buzunar.

Descopera aceasta varietate de accesorii cu garantia calitatii oferita de marele producator Samsung. La achizitie cere sfatul cunoscatorilor in ale tehnologiei sau orienteaza-te dupe recenziile produselor de la GSMnet.ro.

Sursa foto: samsung.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea