Stiinta & Tehnologie

#gsm #telefoane mobile #magazin

Acasa.ro te invita in magazinul de accesorii si produse GSM

Sectiunea de mobile a portalului Acasa.ro a deschis magazinul virtual de telefoane si accesorii GSM in parteneriat cu Okazii.ro. Aici gasesti cele mai bune oferte de pe Okazii.ro si poti cumpara rapid, sigur si la preturi avantajoaste.

Din magazinul online accesat din Mobile Acasa.ro poti achizitiona o gama larga de accesorii si modele de telefoane, smartphone-uri sau PDA-uri.  

Telefoane Mobile – Nokia, Sony Ericsson, Samsung, BlackBerry si alte 20 de marci de telefoane mobile te asteapta sa le descoperi in magazinul nostru. Daca vrei sa achizitionezi un telefon mobil, atunci trebuie sa  stii ca aici ai peste 80 de mii de modele de unde poti alege.

Smartphones, PDA – Vrei mai multe lucrui de la un telefon mobil? Atunci vrei un smartphone. Poate un HTC Diamond , HTC Dream sau un ASUS P552. Sau mai bine vizitezi categoria Smartphones, PDA, unde te asteapta peste 3000 de modele de smartphone-uri si PDA-uri  

Altele – Adaptoare, acumulatori , incarcatoare , toate aceste, dar si alte aproape 30 de mii de produse le poti gasi in categoria de Accesorii GSM. Ai nevoie de o antena, un display sau de o placa de circuit? Intra in categoria Componente telefoane mobile si le gasesti pe toate.

Cum functioneaza sistemul de vanzare / cumparare?

1. Vanzatorul plaseaza articolul scos la vanzare in categoria potrivita a magazinului.

2. Cumparatorul poate cauta in magazin articolul dorit prin introducerea in modulul de cautare a cuvantului/cuvintelor cheie sau poate alege unul dintre produsele listate in categorii. In pagina produsului sunt afisare descrierea produslui, pretul si detalii despre vanzator. Pentru mai multe detalii cumparatorii pot cere vanzatorului amanunte suplimentare, pot schimba pareri intre ei.

3. In functie de modul de vanzare produsul poate fi cumparat pe loc prin selectarea cantitatii dorite si apasarea butonului cumpara. Daca vanzarea se face prin licitatie atunci suma licitata va fi inregistrata si la finalul perioadei stabilite de vanzator licitatia este castigata de  cumparatorul cu oferta cea mai mare.

4. Dupa finalizarea procesului de cumparare atat cumparatorul cat si vanzatorul vor primi un mesaj prin e-mail cu coordonatele celeilalte parti. Dupa aceea, atat cumparatorul cat si vanzatorul sunt pe deplin responsabili pentru tranzactia incheiata. Ei vor trebui sa ia contact unul cu celalalt si sa incheie afacerea la pretul stabilit.

5. Feedbackul oferit de utilizatorii magazinului este esential, de aceea exista Sistemul de Calificative. Acest sistem ii va ajuta pe participantii la licitatie sa afle cat mai mult despre persoanele cu care au realizat tranzactia.


Siguranta si feedback permanent

Okazii.ro se afla in topul siteurilor de acest gen de la noi din tara si castiga zilnic increderea utilizatorilor datorita regulilor impuse si, foarte important, datorita ratingului oferit fiecarui user care vinde sau cumpara.

Atunci cand alegi sa cumperi un produs, poti vedea numarul de tranzactii reusite pe care firma sau persoana care il vinde le-a realizat pana in acel moment. Ratingul este redat prin stelute galbene, dar si printr-un procent care reprezinta valoarea trazactiilor reusite din totalul celor realizate de cand utilizatorul s-a inregistrat pe site.

Poti cumpara atat de la persoane fizice care vand un produs folosit sau nou, cat si de la o firma care dispune de o lichidare de stoc .

Detalii si transparenta

Un alt avantaj este dat de posibilitatea de a urmari in timp real numarul de produse disponibile, pentru a sti daca mai este cazul sau nu sa contactezi utilizatorul respectiv.

Detaliile livrarii iti permit sa afli zona in care poti primi gratuit coletul, de cele mai multe ori existand posibilitatea ca livrarea sa se faca personal in orasul de resedinta al celui care vinde. Pentru cumparatorii din alte orase se anunta modalitatea de expediere, costul dar si posibilitatea de a vedea produsul in prezenta curierului.

Majoritatea produselor au o descriere clara a avantajelor, caracteristicelor si defectelor, de acuratetea acestei descrieri depizand ratingul oferit ulterior de cumparator.


Click AICI pentru a intra in magazinul virtual.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea