Stiinta & Tehnologie

#Samsung Galaxy Tab A #tableta #facilitati

Noua tableta Samsung Galaxy Tab A este de azi pe piata! Iata ce facilitati are!

Samsung a lansat noua tableta Galaxy Tab A. Tableta este subtire, foarte usoara si dispune de un aspect modern. Acesta iti ofera performanta avansata la un pret accesibil, fiind tableta ideala pentru orice utilizator.

Interfata de utilizare imbunatatita

Galaxy Tab A are un ecran cu raportul de aspect 4:3 care ofera cea mai buna experienta de vizualizare posibila. Noul raport de aspect optimizeaza formatul paginilor web, al cartilor electronice si al revistelor digitale pentru a oferi o experienta de vizualizare mai bine proportionata si mai naturala.

Galaxy Tab A ofera o experienta de utilizare imbunatatita, având preinstalat sistemul de operare Android Lollipop 5.0. Sistemul home screen a fost refacut pentru a se incadra in ecranul 4:3. Acum poti transfera cu usurinta fisiere prin drag and drop. In plus, sistemul de afisare a notificarilor a fost modificat pentru a fi afisate pâna la cinci notificari simultan.

Camera foto performanta

Tableta este echipata cu o camera foto principala de 5MP si una secundara de 2MP,  ce iti ofera posibilitatea sa suprinzi momentele importante din viata ta cu usurinta, la o calitate exceptionala.

Functia Auto Focus iti permite sa faci fotografii la cea mai buna calitate, iar modul One Shot iti permite sa comuti camera cu usurinta intre modurile One Click si One Recording. In plus, cu functia Continuous Shoot poti face pana la 20 de fotografii odata, printr-o singura apasare a butonului.

Aplicatii Microsoft preinstalate

Utilizatorii se pot bucura de mai multe aplicatii si servicii Microsoft preinstalate pe noul Galaxy Tab A. Printre acestea se numata: Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote si Microsoft OneDrive.

Functia Kids Mode imbunatatita

Daca ai copii este important sa stii ca functia Kids Mode este disponibila pentru descarcare prin Galaxy Essentials sau Galaxy Apps. Aceasta iti permite sa gestionezi continutul accesibil copiilor sau stabilirea unei perioade de timp in care cei mici pot utiliza tableta.

In acelasi timp copii se pot bucura de functii create special pentru ei, precum: Kids Music, Kids Drawing, Sticker Chart si sectiuni specifice „Friends” si „Play”. Mai mult, Multi-Kids Profile permite configurarea de profiluri personalizate pentru de pâna la sase copii pe aceeasi tableta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea