Stiinta & Tehnologie

#aplicatie smartphone #aplicatie tv smartphone #aplicatie tv gratuita

A fost lansata cea mai prietenoasa aplicatie TV gratuita pentru smartphone

Studio MP4 a lansat de curand cea mai prietenoasa aplicatie TV. Aceasta ofera utilizatorilor acces la 60 de posturi TV si este disponibila in mod gratuit in Google Play.

Programul destinat posesorilor de smartphone cu sistem de operare Android se numeste TV Online Romania SM4 si poate fi accesat de catre orice posesor Android, fara a fi necesara crearea unui cont de utilizator. In plus, aplicatia functioneaza individual, fara a fi nevoie sa instalezi Adobe Flash Player sau Sopcast.

Stream-ul pe care il pune la dispozitie este live, insa dezvoltatorii nu isi asuma dificultatile intampinate din cauza conexiunii la internet sau a problemelor de emisie. 

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play si are o marime de 10,97 MB. Comentariile din partea utilizatorilor sunt preponderent pozitive si confirma calitatea si stabilitatea softului.

Printre posturile TV pe care le pune la dispozitie aplicatia se numara H!T Music Channel, Travel Channel, Look TV, N24 Plus, TVR International, Discovery, History, AXN si FilmBox. Numarul acestora este in crestere, urmand ca softul sa acopere o gama cat mai larga de emisii.

Sursa foto: studiomp4.hol.es

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea