Stiinta & Tehnologie

#shopping online #smartphone #cumparaturi online #fire phone

A fost lansat smartphone-ul dedicat shoppingului! Ce inovatii aduce Fire Phone

Piata competitorilor din industria telefoannelor inteligente s-a marit de ieri, dupa ce Amazon a lansat primul sau produs in domeniu: smartphone-ul Fire Phone. Telefonul este dotat cu doua camere foto, iar ecranul sau foloseste efecte 3D prin intermediul tehnologiei Dynamic Perspective.

Caracteristicile smartphone-ului il transforma in instrumentul perfect pentru shoppping online, Amazon neratand ocazia de a adauga aplicatii care te pun in legatura directa cu site-ul sau de vanzari. Astfel, cautarea dupa muzica, filme, showuri TV, carti si alte obiecte comercializate prin intermediul Amazon.com este inclusa automat in aplicatiile dispozitivului.

De altfel, aplicatiile Google nici nu sunt incluse in dotarile telefonului, acesta compensand insa prin stocarea nelimitata a fotografiilor in Cloud Drive.

Analistii il considera un dispozitiv orientat catre clientii care fac frecvent cumparaturi din mediul online. Smartphone-ul functioneaza pe sistem Android cu un program Fire OS 3.5. Ecranul are 4,7 inci si este protejat de Gorilla Glass 3.

Fire Phone se vinde deocamdata doar in Statele Unite, la preturi cuprinse intre 199 si 649 dolari, in functie de caracteristicile tehnice ale dispozitivului.

Foto: tested.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea