Stiinta & Tehnologie

#lg #microsoft #windows phone 7 series

A fost anuntat oficial primul telefon mobil cu Windows Phone 7 Series

LG Electronics a prezentat primul terminal ce incorporeaza platforma Windows Phone 7 Series , in cadrul Engadget Show care a avut loc in New York la finalul lunii februarie.

Este pentru prima data cand Microsoft prezinta platforma windows phone 7 series pe un telefon apartinand unei companii de profil.

Eveniment oficial

In cadrul Engadget Show, Aaron Woodman, Director al companiei Microsoft a prezentat functiile principale ale Windows Phone 7 Series pe un ecran imens si a dezvaluit un prototip de terminal LG compatibil Windows Phone 7 Series. Pe telefonul LG, Woodman a evidentiat ecranul de start, motorul de cautare Bing si alte optiuni multimedia. Terminalul LG a fost special creat pentru a fi compatibil cu noile functii ale Windows Phone 7 Series, ce ofera o experienta noua de utilizare a telefoanelor mobile. Din momentul semnarii parteneriatului strategic dintre LG Electronics si Microsoft, in cadrul World Mobile Congress din 2009, cei doi giganti au colaborat intens pentru a lansa pe piata terminale mobile ce incorporeaza sistemele de operare Windows.

Inca in dezvoltare
 
Prototipul LG cu Windows Phone 7 Series are nume de cod Panther si in prezwent se afla in perioada de dezvoltare, iar LG estimeaza ca terminalul va fi lansat pe piata globala in cel de-al 4-lea trimestru din 2010.

Momentan nu exista prea multe detalii legate de acest smartphone. S-ar putea ca modelul sa aiba un ecran sensibil la atingere, tastatura fizica  QWERTY completa, camera foto de 5 MP si slot pentru mufa standars de 3,5 mm.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea