Stiinta & Tehnologie

A fost anuntat oficial Nokia N79

Acum cateva luni, un site din China publica imaginile unui telefon Nokia pe care multi dintre noi il asteaptam, modelul N79. Ceva mai tarziu s-a aflat ca telefonul era o clona.

Producatorul finlandez Nokia a anuntat abia acum acest model, iar informatiile despre disponibilitatea lui se rezuma la Marea Britanie. Dupa spusele reprezentantilor companiei, telefonul va semana cu N85, terminal care a fost anuntat alaturi de cel mentionat mai devreme.

Candybar multimedia

Asa cum spune si titlul, terminalul va fi un candybar ale carui cartacterisitici se indreapta catre tot ce inseamna multimedia si entertainment. Mai mult decat atat, telefonul vine la pachet cu trei carcase diferite pentru asortare, deci nu a fost uitat nici elementul design.

Nokia N79 este dotat cu camera foto de 5 megapixeli cu lentile Carl Zeiss, suporta functia geotagging si are flash dublu LED. Asemenea lui Sony Ericsson W980, Nokia N79 va avea transmitator FM si acces la Nokia Music Store . Pentru a completa functia de player muzical, terminalul are si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Tot la pachet, utilizatorul va primi un card microSD de 4 GB, dar telefonul suporta upgrade pana la 8 GB. Nu ii lipseste nici receptorul GPS, iar aplicatia Nokia Maps vine preinstalata. In Marea Britanie, telefonul va fi disponibil din luna septembrie. Restul lumii mai trebuie sa asteapte pentru el.

18 august a venit, omul negru n-a sosit

Luna august nu se poate spune ca ar fi foarte productiva pentru dezvoltatorii de telefoane mobile, iar Nokia a trecut la randul sau printr-o perioada mai bizara. La inceputul lunii, compania promitea niste dezvaluiri surpriza pe data de 18 august, cand va face un anunt pregatit cu mare fast, cu numaratoare inversa si tot tacamul. Bineinteles ca toata publicul se astepta sa fie anuntate terminalele N96 si N79.

Data de 18 august a venit, dar anuntul a intarziart sa apara. O zi mai tarziu, Nokia trambita aparitia unui nou terminal de lux din gama 8xxx, modelul 8800 Carbon Arte. Si uite asa luna august continua si pe data de 25, producatorul finlandez s-a gandit sa faca oficial terminalul N79... numai in Anglia. Cei care aveau sperante mai mari sunt indreptatiti sa fie dezamagiti, cel putin pana cand distribuirea lui N79 va face disponibil modelul pe scara mai larga.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea