Stiinta & Tehnologie

#iphone 5 #telefon #apple #iphone

A aparut un nou prototip pentru iPhone 5

Imagini cu un alt prototip al noului telefon al celor de la Apple au inceput sa circule de cateva zile pe Internet. Potrivit imaginilor difuzate, iPhone 5 iese aproape total din tiparele modelelor produse pana acum de oamenii lui Steve Jobs .

iPhone 5 isi va face aparitia pe piata, cel mai probabil, in vara acestui an. De altfel, voci din lumea IT-ului il descriu drept "un dispozitiv reproiectat in totalitate" care este "complet regandit din punct de vedere al designului". De aspectul noului Iphone s-a ocupat designerul Antoine Briuex si studioul NAK .

Ecranul e de 4 inci, mufa pentru casti e in partea de sus, iar carcasa e de aluminiu. Telefonul propus de Briuex e in mai multe culori si nu doar in alb si negru. Camera foto ar urma sa aiba 8 megapixeli si va fi ajutata de un led flash. De asemenea, separat, sunt mai multe iconite care te atentioneaza daca ai primit mail, SMS, ai vreun apel nepreluat sau te lasa bateria.

Pentru ca anul trecul Apple a cumparat Polar Rose, o firma specializata in programare de recunoastere faciala, au existat speculatii in legatura cu folosirea acelei tehnologii in crearea noului iPhone. Integrarea posibilitatii de recunoastere faciala in iPhone 5 ar putea da nastere unui dispozitiv care-si cunoaste "stapanul".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea