Stiinta & Tehnologie

#imprimanta 3d #imprimanta 3d artizani #imprimanta pentru artizani

A aparut imprimanta 3D pentru artizani

Compania Cricut, care creeaza aparatura de ultima generatie destinata designerilor, a lansat pe piata o masinarie care poate decupa modele dintr-o multitudine de materiale, precum hartie, piele, pal si chiar si vinil.

Dispozitivul se numeste Cricut Explore si este un aparat de marimea unei imprimante obisnuite. Inauntru are un cutter care seamana cu o duza InkJet si a carui lama poate decupa orice model iti doresti: flori, fluturi, figuri geometrice si chiar litere.

Cutterul poate gazdui si un marker special, care sa coloreze modelele in timp ce masinaria le decupeaza.

Odata cu lansarea lui Cricut Explore, compania a anuntat si posibilitatea utilizarii unei platforme software care pune la dispozitie sute de modele pentru folosirea imprimantei, denumita Design Space.

Cei care vor sa foloseasca Design Space vor plati 0,99 de dolari pentru fiecare model cumparat sau isi pot face un abonament lunar, al carui pret nu a fost dezvaluit inca. Cei care nu vor sa plateasca pentru modele, pot folosi designul si imaginile din libraria proprie.

Imprimanta costa 350 de dolari si este disponibila in magazinele online de specialitate din SUA.

Sursa foto: alittletipsy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea