Stiinta & Tehnologie

#iphone #smartphone apple #dezavantaje iphone #lipsa nfc

5 lucruri pe care nu le poate face un iPhone

iPhone-ul este unul dintre cele mai dorite gadgeturi ale momentului si se spune despre el ca poate face aproape orice isi doreste un utilizator de la un telefon mobil. Insa, in urma unor "butonari" mai amanuntite ale dispozitivului s-au descoperit cinci lucruri pe care nu le poate face smartphone-ul celor de la Apple.

Iata 5 lucruri pe care nu le poate face iPhone-ul si care te pot face sa te gandesti de doua ori inaintea achizitionarii dispozitivului:
 

1. Utilizatorul nu poate decide care sa fie aplicatiile "standard". Spre exemplu: daca vreti sa folositi un alt browser de internet in afara celui preinstalat (Safari) nu veti reusi.

2. Aplicatiile care vin preinstalate nu pot fi sterse de pe ecran, indiferent ca sunt folosite sau nu.

3. iPhone-ul nu poate reda filme la calitate maxima 1080p HD.

4. Nu are chip NFC (Near field communication) instalat. Acesta iti permite sa faci plati wireless, direct prin telefonul mobil.

5. Memoria iPhone-ului nu poate fi extinsa. Majoritatea terminalelor cu sistem de operare Android au slot special pentru extinderea capacitatii de stocare cu ajutorul unui card de memorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea