Stiinta & Tehnologie

#accesorii autor #soferi #accesorii

4 accesorii auto pe care trebuie sa le ai

Orice sofer pasionat investeste regulat in diverse produse si accesorii pentru masina lui. Adevarul este ca sunt unele gadget-uri care fac ca timpul petrecut la volan sa fie mai placut, mai ales daca locuiesti intr-un oras unde timpul petrecut in trafic face parte din rutina zilnica.

Asadar, iata cateva accesorii auto pe care ti le recomandam:

1. Ionizator auto

Ideal pentru folosirea in masina, ionizatorul de aer elimina mirosurile neplacute, reduce ionii pozitivi si particulele nocive din aer prin generare de ioni negativi, elimina mirosul de fum de tigara, mareste capacitatea de efort prin crearea unui microclimat curat si placut, cu miros de aer proaspat.

2. Car kit Bluetooth

Car kit-ul cu Bluetooth iti permite sa primesti si sa respingi apeluri telefonice in siguranta in timp ce te afli la volan.

Conduci relaxat, iti pastrezi mainile pe volan si atentia la drum. In plus, eviti sanctiunile pentru vorbitul la telefon in timpul condusului.

Poate fi folosit atat ca un kit handsfree pentru masina, cat si ca un interfon pentru conferinte atunci cand va aflati acasa sau la birou.

Dispozitivul este compatibil cu orice telefon cu functie Bluetooth si permite conectarea simultana a doua telefoane datorita tehnologiei Multipoint.

3. Modulator FM

In plus fata de un car kit Bluetooth, in timpul conectarii Bluetooth, un modulator fm reda muzica si transmite FM muzica de pe telefon pe sistemul audio al masinii.

La terminare si efectuarea apelului playerul muzical se opreste lasand loc convorbirii si revenind inapoi astfel incat sa nu faci nici o modificare, si sa te bucuri cu usurinta de muzica si handsfree apeluri telefonice in timp ce esti la volan.

4. Suport magnetic auto

Sistemul de prindere magnetic se ataseaza in mod foarte discret de grila de ventilatie a autovehicului, permitand atasarea si detasarea foarte rapida, prin apropierea telefonului de suportul magnetic.

Datorita magnetului foarte puternic si a invelisului cauciucat, telefonul sta fixat foarte ferm, nemodificandu-si pozitia chiar in cazul vibratiilor puternice sau cand i se ataseaza cablul de incarcare.

Printre avantajele suportului magnetic se numara faptul ca nu obstructioneaza vederea, acesta fiind montat la nivelul bordului, la indemana. De asemenea, suportul auto magnetic ofera acces facil la telefon, acesta putand fi detasat sau atasat instantaneu, fara a actiona vreun buton sau sistem de prindere ca in cazul suportilor de telefon clasici.

Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea