Stiinta & Tehnologie

#targ tehnologie # noutati CES 2015 #CES 2015 #camera foto #gadgeturi

3 super inventii cu care vine in 2015 cel mai mare targ de tehnologie

Consumer Electronics Show, pe scurt CES 2015, cel mai mare targ de tehnologie din lume, se deschide astazi la Las Vegas. Mini-dronele, casa "inteligenta", masinile conectate la internet si noi dispozitive purtabile vor fi principalele atractii ale expozitiei de produse digitale din acest an.

CES se intinde pe durata a patru zile, timp in care peste 3.500 de participanti vor prezenta produse si tehnologii in premiera. Iata trei dintre acestea:

1. Geaca Visijax Commuter. Este destinata celor care merg cu bicicleta si este dotata cu 23 de luminite LED albe si rosii. Daca ridici un brat, cateva becuri de pe maneca respectiva se vor aprinde pentru a semnaliza directia in care vrei sa mergi.



2. 360cam. Este o camera digitala care poate face fotografii paronamice si poate filma full HD la 360 de grade, cu ajutorul celor trei mini-obiective cu care este dotata. Costa 500 de dolari.



3. Tagg GPS Plus. Este un dispozitiv care ii anunta pe posesorii de caini in momentul in care animalului de companie ii este prea frig sau prea cald. De asemenea, gadgetul este dotat cu sistem GPS si cu o multime de functii de monitorizare.



De la Expozitie nu vor lipsi nici masinile autonome la care lucreaza Audi, Google si Tesla.

Foto: consumerreports.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea