Stiinta & Tehnologie

3 noi telefoane din seria Ultra de la Samsung

Samsung a prezentat ceea ce reprezinta continuarea la popularele serii Ultra. Este vorba de 3 noi telefoane, fiecare fiind destinat unei categorii distincte de utilizatori. Modelele se numesc Ultra Music( Samsung SGH-F300), Ultra Video( Samsung SGH-F500) si Ultra Messaging(Samsung i600).

Samsung SGH-F300 are un design unic dual face. Pe de-o parte, exista tastele pentru controlul player-ului muzical precum si ecranul TFT de 2.1 " cu 262.000 de culori si rezolutie de 176 x 220 pixeli. Tastele player-ului MP sunt de tip touch-sensitive, avand butonul Play/Pause plasat in centru. Tasta Play/Pause se mai numeste Sweeping touch UI.

Partea propriu-zisa a lui SGH-F300 e constituita dintr-o tastatura alfanumerica cu butoane mari si un mic display. Trecerea de la player-ul multimedia la telefonul mobil se realizeaza printr-o tasta speciala. Modelul are tri-band GSM/ GPRS /EDGE precum si camera de 2 megapixeli, suport Bluetooth stereo (A2DP), radio FM stereo si USB 2.0. Memoria interna a telefonului este de 100 MB, iar slotul microSD permite adaugarea unei memorii de pana la 2 GB.


Samsung F300 Ultra Music

Samsung SGH-500 Ultra Video are un design asemanator. In plus, display-ul poate fi rotit in diferite directii, astfel incat userul poate sta in fata biroului si vizona relaxat filmele in modul landscape pe ecranul TFT de 2.4 ", 262.000 de culori si rezolutie QVGA(320 x 240 pixeli). De asemenea, telefonul are preinstalat un codec video pentru vizualizarea filmelor in format DivX. Telefonul este dotat si cu o antena externa, despre care nu se precizeaza nimic in manualul de utilizare al aparatului. SGH-F500 vine cu un suport complet tri-band GSM/GPRS/EDGE precum si UMTS(3G) pentru utilizarea continutului de streaming multimedia. Memoria interna a telefonului este de 400 MB, iar slotul microSD permite adaugarea unei memorii de pana la 2 GB. Nu in ultimul rand, trebuie mentionat ca telefonul este dotat si cu o camera de 2 megapixeli.


Samsung F500 Ultra Video

Samsung i600 este un model smartphone/messenger bazat pe sistemul de operare Windows Mobile 5.0. Forma si dimensiunile sale sunt aproape identice cu cele ale modelului Samsung i320. Are un display TFT de 2.3 ", 65.000 de culori si rezolutie QVGA, tastatura QWERTY, processor TI OMAP de 200 MHz cu 128 MB ROM si 64 MB RAM. Noutatea o constituie suportul HSDPA pentru transfer rapid de date. In privind conectivitatea, telefonul include GPRS/EDGE, Bluetooth stereo (A2DP), USB si Wi-Fi 802.11 b/g. Samsung i600 mai este echipat cu o camera de 1.3 megapixeli si cu o camera VGA secundara speciala conceputa pentru apelurile video.



Samsung i600 Ultra Messaging

Noile modele vor fi disponibile pe piata in primul trimestru al lui 2007. Pretul lor inca nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea