Stiinta & Tehnologie

#pariuri online #casa de pariuri #pariuri

3 lucruri pe care sa le ai in vedere atunci cand alegi o casa de pariuri online

Numarul caselor de pariuri online este pe zi ce trece mai mare. De aceea, jucatorii nu stiu ce anume sa aleaga si mai ales cum sa se fereasca de pierdere.

Stim cu totii ca este mult mai comod sa joci de acasa, din fata calculatorului. La doar un click distanta poti plasa sumele de bani pe care ti le doresti, poti incerca diverse pariuri pe jocurile care iti plac, poti face economie de timp si mai ales poti beneficia de castiguri sigure.

Iti doresti mai mult ca sigur sa identifici o casa de pariuri sigura, cunoscuta si mai ales care sa te bucure cu diversitatea jocurilor pe care poti sa pariezi. Casa de pariuri Betfair este una dintre cele mai cunoscute la nivel international, beneficiind de o buna reputatie.

Iata 3 lucruri pe care sa le ai in vedere atunci cand alegi o casa de pariuri online

1. Modul de inregistrare

Acesta trebuie sa fie foarte simplu, sa poata fi accesat usor de catre oricine, intr-un timp foarte scurt. Majoritatea caselor de pariuri online cunoscute beneficiaza de o modalitate simpla de inregistrare, utilizatorul trebuind sa completeze cateva informatii, creandu-si un cont de utilizare. Se poate loga usor, pe baza unui username si a unei parole. Cu cat modul de inregistrare va fi mai greoi, cu atat majoritatea jucatorilor vor fi dispusi sa renunte. De asemenea, la inregistrare jucatorii beneficiaza de un beneficiu de bun venit, un alt argument pe care majoritatea il are in vedere. In cazul Betfair, beneficiul de bun venit consta in 50% din valoarea primei depuneri, pana la 450 lei.

2. Siguranta jocului si castigurilor

Casa de pariuri Betfair este o casa recunoscuta, beneficiind de licenta ONJN. Este indicat sa urmaresti cateva aspecte importante atunci cand iti faci un cont, iar atunci cand casa de pariuri online la care doresti sa te inregistrezi nu are informatii cu privire la licenta ONJN ar fi bine sa alegi o alta, cu astfel de referinte. Aceasta licenta iti va proteja jocul si castigurile. De asemenea, incearca sa obtii referinte din partea jucatorilor profesionisti.

3. Beneficii

Nu intotdeauna aceste beneficii se cuantifica in bani cash. La Betfair, jucatorii ar putea beneficia de freebet-uri, mize returnate sau pariuri fara risc. De asemenea, este bine de remarcat ca la Betfair in fiecare zi de luni jucatorii care au pariat in saptamana precedenta in valoare de 125 lei vor putea primi din partea casei de pariuri suma de 25 lei. Toate aceste lucruri trebuiesc analizate cu multa atentie la orice casa de pariuri online si mai apoi sa se faca inregistrarea la acea casa de pariuri cea mai avantajoasa si mai ales sigura. De asemenea, valoarea cotelor este un alt argument urmarit de jucatori, iar Betfair pune la dispozitie cote destul de mari, sporind castigurile. Optiunea Cashout reprezinta un alt beneficiu urmarit de jucatori. Acestia au posibilitatea de a opri pariul chiar in timpul jocului, daca se dovedeste ca nu sunt sanse. De exemplu, daca ai pariat pe o anumita echipa de fotbal si acea echipa este condusa la pauza de cealalta, atunci ai putea opri pariul respectiv, evitand pierderile si chiar avand sanse de castig.

Pariurile live sunt alte facilitati cautate de majoritatea jucatorilor. Mai mult ca sigur acestia isi doresc sa urmareasca live campionatele jocurilor preferate, primind in timp real informatii despre pariul sau. Aceste pariuri se numara printre preferate, asa ca la alegerea unei case de pariuri se va tine cont si de acest aspect.

Advertorial

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea