Stiinta & Tehnologie

#Call of Duty Warzone cheat #Call of Duty Warzone # cheat #call of duty #joc

3 coduri de trisat de la Call of Duty Warzone utilizate frecvent la nivel global

Call of Duty este unul dintre jocurile in care sunt folosite cel mai des cheaturile in ciuda faptului ca franciza a declarat de la bun inceput faptul ca este impotriva tuturor acestor tentative de fraudare a jocului. In plus, echipa se straduieste in permanenta sa mentina jocurile cat mai curate, insa raman in continuare cheaturi pe care jocul nu le poate detecta.

 

Cei de la https://rivalcheats.com/ afirma in acest sens ca atunci cand gamerii aleg sa foloseasca cu atentie aceste cheaturi, astfel incat ceilalti playeri sa nu inceapa sa banuiasca ceva, ele vor ramane in continuare nedetectate. Atunci cand ceilalti playeri banuiesc ca un adversar foloseste cheaturi vor raporta, caz in care este posibil ca jucatorul sa fie banat, chiar si atunci cand foloseste cele mai bune cheaturi care nu sunt detectate.

Top 3 coduri de trisat in Call of Duty Warzone

1. Aimbot

Aimbotul este unul dintre cele mai des utilizate cheaturi si ofera o serie de avantaje considerabile in Call of Duty Warzone. Pentru cei care vor sa castige de fiecare data cand incearca sa se joace, acest cheat ofera posibilitatea de a tinti cat mai precis de la distante considerabile. Tinta este fixata mai bine si playerul care trage are sanse de 100% sa nimereasca in cele mai critice zone ale adversarului, generand de cele mai multe ori lovituri letale.

Acest lucru este fascinant pentru ca asigura sanse mari de castig, ma ales pentru ca o lovitura ratata poate duce la pierderea jocului. Toti playerii de Call of Duty stiu cat de greu este sa tinteasca bine, iar daca actiunea este ratata probabil ca nu va mai exista o a doua sansa. Pentru ca aimbot trage de la orice distanta este recomandat ca playerii sa il foloseasca rational, deoarece atunci cand distanta este mult prea mare jucatorii din jur sau chiar victima poate raporta.

2. Wallhack

Wallhack este, de asemenea, unul dintre cele mai cautate cheaturi pentru Warzone de la RivalCheats.com. Acest cheat permite jucatorului sa vada prin pereti, ceea ce ii va aduce avantaje considerabile in fata adversarului. Practic, gamerul poate vedea prin toate obiectele solide, de la copaci si pana la cladiri si ii este mai usor sa stie daca intr-o cladire sunt adversari, sunt obiecte pentru loot importante sau poate trece mai departe.

De asemenea, atunci cand jucatorul vrea sa se adaposteasca intr-una dintre cladiri va sti daca acolo sunt sau nu inamici inainte de a intra si vestea buna este ca va sti si in care incapere se afla acestia pentru a ii lua prin surprindere.

3. ESP

ESP este un alt cheat foarte apreciat care permite identificarea si pozitionarea pe harta a tuturor adversarilor si inamicilor, dar si a coechipierilor. Cu ajutorul acestui hack este mult mai simplu ca jucatorul sa se protejeze de eventualele atacuri si sa ajunga la echipa sa, dar poate si sa atace mult mai usor. Combinand acest hack cu aimbot, jucatorul care foloseste cheatul este practic invincibil si va fi greu de ucis de adversarii sai.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea