Stiinta & Tehnologie

#smartphone #apple #iPhone 5S #cumparare iPhone 5S #camera iPhone 5S

3 argumente pro si contro achizitiei unui iPhone 5S

Apple a lansat, pe 10 septembrie, doua noi telefoane, iPhone 5S si iPhone 5C, o varianta low-cost a acestuia, cu carcasa de plastic si in culori vii si atractive. Daca inca mai stai pe ganduri si nu stii daca este cazul sa iti achizitionezi sau nu noul iPhone 5S, iata cateva motive care te-ar putea convinge sa il cumperi sau sa nu faci aceasta investitie.

1. Ai nevoie de o camera mai buna

Noul iPhone 5S este dotat cu o camera mult mai performanta decat iPhone 5 si il depaseste pe acesta din urma mai ales in conditii de luminozitate redusa. Camera noului iPhone 5S are, de asemenea, o autostabilizare a imaginii, ceea ce iti permite sa faci mai multe fotografii o data, combinand cele mai bune elemente din fiecare. Are un blitz mai nuantat si iti permite sa folosesti modulul spargere, adica sa tii apasat declansatorul pentru a prinde pana la 10 cadre pe secunda.

2. Ai nevoie de o grafica mai buna pentru jocuri 

Procesorul A7 cu care este dotat iPhone 5S face din acesta cel mai bun smartphone de piata la ora actuala. Potrivit Apple, iPhone 5S are un procesor de doua ori mai rapid decat cel de pe iPhone 5 si utilizeaza mai mult de un miliard de tranzistori.

3. Vrei cu disperare o bijuterie de telefon

Noul iPhone 5S se gaseste si in nuanta de auriu, asa ca Apple face ca iPhone 5S sa se transforme chiar si intr-o bijuterie si ar putea sa le faca cu ochiul persoanelor dornice de opulenta.

De ce sa nu iti cumperi noul iPhone 5S

1. Ai deja un iPhone 5

Aceasta este o regula logica. Daca tocmai ti-ai achizitionat un iPhone 5 nu are niciun rost sa iti cumperi noul 5S doar pentru trei imbunatiri  precum camera mai buna la luminozitate scazuta, un procesor mai rapid si amprenta digitala. iPhone 5 si iPhone 5S sunt exact ca iPhone 4 si iPhone 4S.

2. Bateria se termina mai repede

Chiar daca Apple a declarat ca bateria noului iPhone 5S va avea o autonomie mai mare, de pana la 10 ore, tot ei au spus ca noul procesor A7 consuma rapid resursele telefonului.

3. 64 biti vor fi in curand depasiti

Un procesor de 64 de biti ofera beneficii importante daca vrei o memorie mai performanta, insa aplicatiile au fost facute pentru a specula la maximum arhitectura modelului. Nu te lasa pacalit de strategia de marketing: cei 64 de biti ai procesorului A7 sunt doar un mod de a vedea cum poate fi imbunatatit modelul in viitor, acesta fiind si un motiv de a astepta si de a da dezvoltatorilor ocazia sa ajunga din urma tehnologia.


Sursa foto: playtech.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea