Stiinta & Tehnologie

#ziua indragostitilor #aplicatii #aplicatii smartphone #aplicatii mobil #aplicatii ziua indragostitilor

3 aplicatii perfecte pentru Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi, iar cu ajutorul acestor trei aplicatii pentru mobil sau tableta, te poti asigura ca o vei petrece intr-un mod cu adevarat special!

1. Love Quotes

Aceasta aplicatie iti vine in ajutor pentru a te transforma intr-un adevarat Cyrano de Bergerac al timpurilor moderne. Ai la dispozitie o colectie intreaga de citate de dragoste, grupate pe categorii (poeme, romantice, sexy, amuzante etc). Aplicatia "Love Quotes" este disponibila gratuit pentru Android si iPhone.

2. 101 Romantic Ideas

Atunci cand simti ca te-a parasit inspiratia, aceasta aplicatie iti ofera numeroase idei pentru o intalnire romantica memorabila. "101 Romantic Ideas", creata de Ben H., este gratuita pentru iPhone, iar pentru Android exista alte alternative, cum ar fi "Romantic Ideas" de la Juniper Islet.

3. Craftsy

Suprinde-ti jumatatea cu un cadou mai special, realizat chiar de tine. Aceasta aplicatie iti pune la dispozitie o multime de imagini video pentru ca tu sa inveti cum sa personalizezi un cadou in stilul DIY (Do It Yourself). Aplicatia este disponibila numai pentru iPhone.

Sursa foto: ibtimes.co.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea