Stiinta & Tehnologie

#kia #sofer #trafic

2 zile/an pierdute in trafic

Cel mai recent studiu referitor la circulatia in trafic arata ca doua zile intregi din an sunt pierdute de soferi stationand pe sosea .

Noua statistica a fost realizata de catre compania Kia , care a indicat faptul ca soferii englezi stau prinsi in trafic mai mult de 49 de ore in fiecare an.

Raport Kia

Blocajele de pe sosea afecteaza cel putin 71% din conducatorii auto britanici atunci cand acestia incearca sa ajunga la locurile lor de munca. Majoritatea dintre ei ajung la destinatie in 47 de minute.

Aceeasi analiza arata ca 12 minute din timpul total acumulat pe drumul acasa/loc de munca, sunt petrecute circuland cu 8 km/h sau stationand pur si simplu. Majoritatea soferilor chestionati au raspuns ca au ales transportul in comun pentru a evita aglomerarile din trafic.

Confort


In ciuda faptului ca transportul in comun este cea mai buna alternativa la blocajele din trafic, 72% dintre soferii care au luat parte la studiul Kia au raspuns ca prefera masina proprie datorita confortului ei.

Pe de alta parte, cei care circula pe motociclete au recunoscut ca maresc viteza atunci cand ajung pe sosea libera si initial au fost prinsi in trafic. Unul din trei persoane chestionate au recunosct ca se infurie in trafic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea