Stiinta & Tehnologie

#118724 #informatii #romania

118724, informatii despre orice

Compania RomInfoLine lanseaza din 11 februarie serviciul telefonic 118724 , primul serviciu romanesc de informatii care ofera solutii complete atat apelantilor persoane fizice, cat si persoanelor juridice.

Serviciul va fi un liant intre cererea si oferta pentru anumite  produse si servicii existente pe piata. 118724 dispune de una dintre cele mai complexe baze de date, acoperind toate domeniile de interes ale consumatorului roman.

Baza de date

Baza de date a RomInfoLine cuprinde companii reprezentand toate domeniile de activitate, printre cele mai importante numarandu-se: sanatatea, turismul, educatia, dar si divertisment, domeniul auto sau al telecomunicatiilor. In prezent serviciul are peste 300.000 de contacte confirmate cu o serie de clienti, iar baza de date se va mari in timp. Pentru moment, numarul de telefon poate da informatii in trei limbi, romana, engleza si franceza. Prin noul serviciu, un client poate afla ce restaurante sunt deschise in zona in care se afla, ce florarie gaseste in drumul spre casa sau ce club organizeaza petreceri, acestea fiind doar o parte din informatiile care pot fi cerute. Apelurile telefonice se vor rezuma la un minut pentru a nu incarca factura apelantului, dar se pot extinde in functie de cerintele acestuia.

Alte detalii

Daca o informatie ceruta nu se afla in baza de date, apelatului i se va cere incheierea convorbirii, iar operatorii vor transmite informatia ulterior prin SMS in decurs de maxim zece minute. In viitorul cat mai apropiat, noul serviciu a fi imbunatatit operatorii fiind capabili sa ofere si servicii de ghidare catre punctele de interes cerute de clienti. Acest gen de continut va fi trimis catre utilizator prin SMS sau prin download.

In prezent in Romania mai exista servicii aseamanatoare cu acestea. Unul din cele mai cunoscute este Urbee, o aplicatie pentru telefoanele mobile care transmite utilizatorului informatii despre evenimentele zilnice din orasul sau. Urbee este disponibil atat pe telefoanele fara sistem de operare, cat si pentru cele care ruleaza Windows Mobile sau pentru terminalele Apple iPhone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea