Stiinta & Tehnologie

#baterie iphone #acumulator extern iphone #setari iphone #setari luminozitate iphone

10 trucuri simple pentru menajarea bateriei de iPhone

Toti utilizatorii sau potentialii cumparatori de iPhone trebuie sa fie constienti de faptul ca bateria smartphone-ului nu tine deloc mult. Insa, cu setarile potrivite, aceasta te poate tine o zi intreaga fara probleme.

Astfel, va prezentam 10 moduri simple de a menaja bateria smartphone-ului Apple:

1. Dezactivati functia "Auto-luminozitate" si reduceti lumina de fundal cat mai mult. Lumina ecranului este cea mai mare consumatoare de energie a iPhone-ului. Pentru a face aceste schimbari trebuie sa accesati functia Configurare -> Luminozitate si fundal.

2. Dezactivati functia "Servicii de Localizare". Aceasta functie este utilizata de GPS si poate fi oprita cand nu este nevoie de ea. Atentie: este una dintre functiile care consuma cel mai mult din baterie. Setarile se fac din Configurari -> Intimitate -> Servicii de localizare.

3. Opriti notificarile de tip "Push". Majoritatea utilizatorilor iPhone au setat un cont de email sau o aplicatie care te avertizeaza cand primesti un mesaj. Actualizarea automata a acestor mesaje poate fi oprita de la Configurari -> Mail, Contacte, Calendare -> Aducere date noi. Celelalte notificari pot fi modificate din Configurari -> Notificari.

4. Inchideti din aplicatiile multitasking din background. Acest lucru se face prin apasarea de doua ori a butonului principal, tinerea apasata a unei iconite, urmata de inchiderea fiecarei iconite in parte.

5. Actualizeaza email-urile mai rar. Recomandat este o singura data pe ora sau actualizarea manuala facuta din cand in cand de catre utilizator.

6. Opriti conexiunea 3G/LTE cand nu este necesara. Aceasta poate fi oprita din Configurari -> Generale -> Celular.

7. Dezactivati WiFi-ul. Functia wireless poate fi dezactivata din Configurari -> Wi-Fi.

8. Opriti Bluetooth-ul. Acesta poate fi dezactivat foarte simplu din meniul Configurari -> Bluetooth.

9. Opriti "Egalizorul". Sunetul nu va mai fi de aceeasi calitate, dar acumulatorul va tine mai mult. Comenzile pentru dezactivarea functiei sunt: Configurari -> Muzica -> Egalizor.

10. Cumparati o carcasa de tip acumulator extern pentru iPhone. Acestea se gasesc in foarte multe magazine si au un pret situat intre 60-250 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea