Stiinta & Tehnologie

Yamake invadeaza N-Gage-ul

Pentru cei care nu stiu, N-Gage este servicul de jocuri pe telefon de la Nokia, iar mai nou compania a anuntat lansarea unui nou joc care intra in randurile N-Gage.

"Yamake este un joc nou si revolutionar pentru platforma N-Gage. Jucatorii pot sa isi creeze singuri, sa imparta si sa personalizeze jocul folosind un continut multimedia creat de ei si suntem mandri sa fim pionierii aceastei noi metode de joc. Acesta este exact viitorul jocurilor pe telefon, utilizatorii sa fie in stare sa creeze jocurile pe care le doresc si pe care vor sa le joace, ca apoi sa le impartaseasca cu altii", a declarat Dr. Mark Ollila, director de tehnologie si strategie la Nokia.

Nu Ya-ma-ke! Dar "You make"!
Nu cred ca Yamake spune ceva cuiva, dar e ceva ce ar putea tine departe plictiseala ceva vreme. Yamake ajuta un utilizator sa isi realizeze singur jocurile pe care ar vrea sa le joace. Acesta trebuie doar sa aleaga dintre mini-jocurile deja prezente si sa le adauge continut.

Cum se face?
"Uneltele" de lucru sunt usor de folosit si variaza de la text, poze, clipuri sonore sau filmulete care se pot incarca de pe telefon sau chiar PC. Astfel jucatorul isi poate crea singur jocuri ca puzzle -uri sau jocuri trivia.

Daca te-ai plictisit sa joci singur sau doar vrei sa te lauzi cu realizarile tale in materie de jocuri, poti partaja si expune creatiile tale in Arena N-Gage. Mai poti intra in contact cu toti cei din comunitatea Yamake trimitand mesaje multimedia altor detinatori de dispozitive compatibile N-Gage sau S60 .

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea