Stiinta & Tehnologie

#silverlight #microsoft #windows phone 7 series

Windows Phone 7 Series primeste aplicatii oficiale

In cadrul evenimentului MIX10, Microsoft a lansat platforma de dezvoltare end-to-end cu instrumente gratuite pentru

Astfel compania americana a lansat o serie de noutati in ceea ce priveste tehnologiile de platforma care ajuta comunitatile de dezvoltatori si designeri sa ofere utilizatorilor o serie de experiente pe o gama larga de dispozitive.

end-to-end pentru Series

In timpul prezentarii, Microsoft a oferit prima incursiune in dezvoltarea de aplicatii 7 Series. Prin combinarea caracteristicilor tehnologiei Silverlight pentru dezvoltarea de aplicatii complexe si XNA Framework pentru jocuri, Windows Phone 7 Series permite milioanelor de dezvoltatori si designeri sa construiasca aplicatii si jocuri cu o grafica impecabila si realista - una dintre cele mai profitabile categorii de aplicatii mobile - profitand in acelasi timp de caracteristicile specifice fiecarui dispozitiv.

Mai exact, dezvoltatorii vor avea posibilitatea de a utiliza accelerometrul, Microsoft Location Service, un serviciu care furnizeaza dezvoltatorilor un singur punct de referinta in achizitionarea informatiilor referitoare la locatie, Microsoft Notification Service, transmite informatii pe telefon, indiferent de aplicatia rulata, Hardware Accelerated Video cu DRM, Internet Information Services Smooth Streaming pentru vizionarea clipurilor video la cea mai inalta rezolutie, Multitouch si uport pentru aparat foto si microfon.



Microsoft a prezentat si o modalitate pentru dezvoltatori si designeri de a comercializa aplicatii si jocuri printr-un nou Windows Phone Marketplace . Marketplace dispune de un design panoramic si promovare a vanzarilor pentru a spori vizibilitatea jocurilor si aplicatiilor, suporta plati prin card, facturarea operatorilor mobili si aplicatii finantate prin publicitate. Marketplace va permite clientilor sa testeze aplicatii inainte de a le cumpara si permite dezvoltatorilor sa isi promoveze aplicatiile prin link-uri specifice.

Pentru a sustine mai departe o experienta completa, Microsoft a anuntat disponibilitatea unor instrumente suport pentru Windows Phone 7 Series. Pachetul este usor de instalat si include variante de preview pentru: Microsoft Visual Studio 2010 Express pentru Windows Phone, Windows Phone 7 Series add-in pentru utilizare cu Visual Studio 2010 RC, XNA Game Studio 4.0, emulator Windows Phone 7 Series pentru testarea aplicatiilor si Expression Blend pentru Windows Phone Community Technology Preview (disponibil ca download separat).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea