Stiinta & Tehnologie

#windows mobile 7 #microsoft #2010

Windows Mobile 7 a fost confirmat pentru 2010

La inceputul lunii februarie se zvonea ca versiunea a 7-a a sistemului de operare Windows Mobile se va lansa candva in anul 2010.

Acum acest lucru este sigur, dupa ce Steve Ballmer a confirmat acest lucru intr-o coneferinta "Microsoft Strategic Update".

Ballmer vrea progres

CEO-ul Microsoft a declarat ca noul sistem de operare pentru telefoanele mobile nu este o simpla platforma, ci este propice aplicatiilor si serviciilor. Ballmer a mai spus ca noile platforma vor aduce multe imbunatatiri si vor facilita   navigarile pe internet.

"Ne extindem, dar o facem in asa fel incat oferta noastra sa  nu fie doar o simpla platforma, ci una deschisa aplicatiilor si serviciilor. Am facut un anunt bun la Mobile World Congress cand am vorbit despre noul Windows Mobilr 6.5 si pot spune ca windows mobile 7 se va lansa in 2010. In prezent sistemul de operare a fost imbunatatit, la fel si browser-ul, iar pe viitor totul va deveni mai rapid."

Telefon mobil Microsoft

In cadrul aceleasi conferinte, Steve Ballmer a fost intrebat si daca Microsoft se gandeste sa intre in industria telefoniei mobile si sa produca propriul terminal. CEO-ul Microsoft a confirmat inca o data ca Microsoft nu se va ocupa de nimic altceva in domeniul mobil decat de sisteme, servicii sau aplicatii.

"Oamenii ma intreaba daca vom avea propriul nostru telefon mobil. Acest lucru nu face parte din strategia noastra. Ce vrem noi este sa vindem software care se poate folosi pe o gama foarte large de dispozitive mobile pentru a incuraja alegerea."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea