Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #smartphone #windows mobile 6.5 #microsoft #winmo

Windows Mobile 6.5 se lanseaza in 6 octombrie

Reprezentantii Microsoft au anuntat ca cel mai recent sistem de operare pentru telefoanele mobile, Windows Mobile 6.5 , va fi disponibil pentru utilizatori din data de 6 octombrie 2009.

Totodata, compania producatoarea a facut publice cateva capturi foto oficiale ale noului sistem si de la cine va putea fi procurat.

Prin operatori si producatori

In Europa Windows Mobile 6.5 va fi distribuit de operatorii de telefonie mobila ca Orange, Deutsche Telecom AG si Vodafone Group si va fi preluat de producatori ca Acer, HTC, LG Electronics , Samsung, Sony Ericsson si Toshiba.

In America de Nord sistemul va fi distribuit de operatorii AT&T, Bell Mobility, Sprint, TELUS si Verizon Wireless si preluat de producatorii HP, HTC Corp, LG Electronics, Samsung si Toshiba Corporation. In America Latina va fi distribuit prin TIM Brazil si preluat de HTC, LG Electronics si Samsung. In Asia operatorii de telefonie mobila ca NTT DOCOMO Inc., SOFTBANK Mobile Corp., SK Telecom , Telstra si WILLCOM Inc vor distribui Window Mobile, iar producatorii Acer Inc., HTC, LG Electronics, Samsung, Sony Ericsson si Toshiba il vor prelua.

Despre WinMo 6.5

Windows Mobile versiunea 6.5 vine cu imbunatatiri ale interfetei de utilizator, noi caracteristici si un sistem de navigare pe internet mai usor. Aceste modificari pentru internet au fost aplicate browser-ului proprietar Microsoft, Internet Explorer.

Telefoanele mobile care vor rula in viitor aceasta noua versiune a sistemului de operare Microsoft vor beneficia si de cele doua servicii noi dezvoltate de compania americana, adica My Phone si windows marketplace pentru mobile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea