Stiinta & Tehnologie

#microsoft #marketplace #windows mobile

Windows Marketplace, la un pas de lansarea oficiala

In cadrul show-ului de electronice CTIA, care are loc in Las Vegas in perioada 1 - 3 aprilie 2009 , Microsoft planifica lansarea oficiala a serviciului Windows Mobile Marketplace .

Rivalii Apple si Google s-au miscat mult mai repede decat Microsoft in lansarea unor servicii de acest gen.

In pregatiri

Videoclipul oficial a fost lansat deja, iar acesta prezinta o interfata intuitiva de accesare a serviciului prin intermediul telefoanelor mobile.

Totodata, Microsoft pune la dispozitia clientului un sistem special. Utilizatorul nemultumit de software-ul sau aplicatia achizitionata are la dispozitie 24 de ore pentru a le returna si primeste banii inapoi. Printre alte lucruri pe care windows marketplace le va oferi se numara posibilitatea de cumparare de aplicatii prin intermediul unui web-site de pe PC sau direct de pe telefonul mobil sau plata prin card de credit prin intermediul operatorului de telefonie mobila la care utilizatorul este abonat.

Serviciu de succes

In prezent, se preconizeaza ca microsoft marketplace va fi un adevarat succes, mai ales ca in cadrul aceluiasi show foarte multi producatori au de gand sa anunte o multime de aplicatii pentru sistemul de operare pentru mobile de la Microsoft.

Windows Marketplace nu se va lansa decat spre sfarsitul anului 2009, alaturi de noua versiune a sistemului de operare Windows Mobile, 6.5. Totusi, in decursul acestei saptamani compania americana va anunta oficial existanta serviciului.

Prezentarea oficiala Windows Marketplace

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea