Stiinta & Tehnologie

WIN 1200 - telefonul fara fir cu Windows Live Messenger

Unid
en, producator de dispozitive electronice wireless, si Microsoft au anuntat un parteneriat prin care vor oferi un telefon care integreaza functionalitatea Windows Live Messenger si cea a unui telefon fix. WIN 1200 este un telefon fara fir care va permite utilizatorilor sa efectueze convorbiri la un pret mic, folosind serviciul Microsoft prin intermediul unei conexiuni la Internet.

Utilizatorii vor putea efectua convorbiri PC-to-PC gratuit, folosind Windows Live Messenger, convorbiri PC-to-phone la un cost scazut folosind Windows Live Messenger cu serviciul MCI Web Calling, sau vor putea sa foloseasca serviciul obisnuit de telefonie fixa .

WIN 1200 poate afisa lista de contacte a Messenger-ului, permitand utilizatorilor sa vada cine este online sau sa-si schimbe propriul online status. Ei pot de asemenea descarca lista de contacte in agenda telefonului.

Telefonul mai ofera un ecran LCD color, USB, Integrisound pentru o experienta audio imbunatatita, interfata usor de folosit, posibilitatea de a efectua conferinte folosind atat Messenger cat si serviciul de telefonie fixa, si un conector de 2,5 mm pentru casti.

"Impreuna cu Microsoft, Uniden ofera un produs de varf in domeniul comunicatiilor", a declarat Rich Tosi, presedintele Uniden. "WIN 1200 va ridica stacheta in domeniul comunicatiilor vocale prin permiterea coexistentei VoIP-ului si a serviciului de telefonie fixa, punand astfel la dispozitia utilizatorilor mai multe optiuni de telefonie in cadrul unui singur produs."

WIN 1200 este asteptat in luna mai a anului curent.
  •   2006-05-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii