Stiinta & Tehnologie

Warner Music a incheiat inca doua acorduri cu operatorii mobili

Grup
ul Warner Music a anuntat miercuri semnarea unor parteneriate cu doi mari operatori de telefonie mobila pentru furnizarea de muzica in Orientul Mijlociu, Africa de Nord si Europa, relateaza Reuters. Primul acord a fost semnat intre grupul american si operatorul egiptean de telefonie mobila, Orascom Telecom, pentru catalogul de produse destinate telefoanelor mobile, cum ar fi tonuri de apel sau melodii intregi, iar cel de-al doilea parteneriat a fost incheiat cu grupul norvegian Telenor pentru furnizarea de continut audio prin cei 13 operator mobili detinuti de acesta.

Initiativele grupului Warner reflecta o tendinta generalizata intre companiile producatoare si distribuitoare de muzica. Veniturile rezultate din vanzarea online a continutului audio sau difuzarea lui prin retelele mobile sunt o compensatie pentru scaderea vanzarilor de cd-uri.

Warner a fost una dintre companiile care au manifestat cea mai mare receptivitate la posibilitatile oferite de Internet si telefonia mobila, fiind, de asemenea, prima companie care a negociat un acord cu portalul YouTube, detinut de gigantul Google.
  •   2007-02-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii