Stiinta & Tehnologie

Wall*E aterizeaza in curand pe telefoanele mobile

Iata ca unul dintre cele mai indragite personaje care vor aparea in curand pe ecranele cinematografelor din toata lumea, va ajunge si pe telefoanele mobile.

Este vorba de Wall*E, robotul cu sentimente , care este eroul celei mai recente pelicule animate de la Hollywood, realizate de studiourile Disney si Pixar.

Waaaaall-eee...

Povestea lui Wall*E o stie cam orice persoana care a fost la cinematograf de curand. Wall*E este micul robot uitat pe Pamant, care a dezvoltat de-a lungul anilor de singuratate, o personalitate proprie si chiar sentimente. Alaturi de Wall*E, jucatorul va putea sa intre si in "pielea" lui Eve, un alt "robot", care este de fapt o ea. Eve devine obiectul adoratiei lui Wall*E.

Utilizatorul are la dispozitie opt medii diferite, fiecare incarcate cu actiune si aventura. Dar disctractie nu se termina aici. Mai ai la dispozitie si provocari multi-player asa ca i-ati gasca la inaintare. Locurile si povestea sunt aceleasi ca din film, dar pentru a nu plictisi jucatorii, dezvoltatorii jocului Heavy Iron Studios, au realizat si o poveste noua si locuri noi.

Nu doar pe mobile

Evenimentul de lansare a jocului este destul de mare, pentru ca alaturi de telefoanele mobile, Wall*E va fi lansat si pe alte platforme ca: Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP ( PlayStation Portable ), Nintendo DS , Windows PC si Apple Mac.

Americanii au intaietate, ca in lunile care urmeaza lansarii, alte 69 de tari vor primi jocul, printre care Anglia, Franta, Germania, Spania, Italia, Japonia si Australia. Sa speram ca undeva suntem si noi inclusi pe lista.

Trailer-ul jocului pentru telefoane mobile, Wall*E



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea